6 razloga zašto poslati nominaciju za Mark Awards danas do ponoći!

Ukoliko se još uvek dvoumite da li da se nominujete za prestižna Mark Awards priznanja, u nastavku pročitajte 6 čvrstih razloga zašto da odlučite da to ipak uradite. Nominacije su otvorene još samo danas do ponoći.

1. TRANSPARENTNOST PROCESA
Kompletan proces od nominacije do objave dobitnika javan je i transparentan! Spisak nominovanih, ali i nagrađenih biće objavljen javno na našem zvaničnom sajtu, uz obrazloženje članova žirija.

2. POZNATA PRAVILA IGRE
Kod nas su pravila jasna i unapred definisana. Mi ne menjamo pravila u toku igre i strogo se držimo Pravilnika koji je javno objavljen na našem zvaničnom sajtu.

3. KREDIBILAN SASTAV ŽIRIJA
Kako bi se obezbedila maksimalna nepristrasnost i objektivnost, naš žiri čini ukupno 15 vrhunskih stručnjaka, direktora kompanija i agencija. Zato Mark Awards nagrade sijaju najjače i ima posebnu težinu.

4. PROMOCIJA NAJBOLJIH 
Cilj Mark Awards nagrade jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže stručnoj javnosti na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda. Marketing mreža obezbediće promociju nagrađenih stručnjaka kroz svoje kanale, Adbooku, ali i kroz objave u tradicionalnim medijima.

5. NAGRAĐUJEMO POJEDINCE
Na tržištu Srbije postoji nekoliko strukovnih nagrada i sve one nagrađuju najuspešnije projekte ili timove. Vrlo često i ne znamo ko stoji iza najuspešnijih brendova i kampanja, ko su ljudi koji, naše omiljene brendove, uspešno grade svakoga dana. Mark Awards upravo želi da istakne i nagradi najuspešnije pojedince iz kompanija koji se bude i ležu sa svojim brendovima i požrtvovano rade na njima.

6. UNAPREĐENJE TRŽIŠTA
Sigurni smo da će Mark Awards nagrada značajno doprineti kvalitetu i razvoju tržišta, boljem pozicioniranju marketing i komunikacijskih stručnjaka u kompanijama, ali i da će biti najprestižnije priznanje na tržištu kojim će se dobitnici ponositi.

Ako smo vas motivisali da se nominujete, popunite formular danas do ponoći – Formular za nominacije.